pensionstal
faciliteiten
pension tarief


Welkom op Hippisch Centrum Lappenheide

Het Hippisch Centrum is er voor iedereen die van paarden houdt. Of het nu is voor ontspanning, hobby of sport, we hebben passende faciliteiten.U bent van harte welkom.

Pensionstal lappenheide

Wij zijn een stal met een prettige vriendschappelijke sfeer, waar u ongedwongen kunt genieten van uw paard of pony. Bent u wedstrijd- of recreatieruiter; dan bent u bij ons altijd aan het juiste adres. De openingstijden zijn van 8.00 uur tot 22.00 uur, ook in het weekend en op feestdagen. U kunt uw paard of pony altijd rijden tijdens onze openingstijden.

Zomer- en winter accommodatie

Wij beschikken over een buiten- en binnenbak, waardoor u zomer én winter onafgebroken kunt rijden. Beide rijbanen zijn 60 meter lang en de binnenrijbaan is zelfs 25 meter breed! Deze luxe ervaart u onmiddellijk tijdens het rijden.

Verzorging

De paarden staan bij ons in volpension. Wij zorgen elke dag voor een schone stal en ze krijgen twee keer per dag basissportbrok en ruwvoer van eigen land. In het weideseizoen brengen we ze dagelijks in de wei (de periode is afhankelijk van de weersomstandigheden). Eventuele aangepaste verzorging is mogelijk.

Beroepsruiter met paarden

Heeft u eigen paarden of een paard in training of voor de handel? Ook voor u hebben we paarden boxen en de faciliteiten.binnenbak

springbak